top of page
  • hausfargenpergola

Bioclimatic Pergola


Bioclimatic Pergola Kullanmanin Avantajlari


Bioclimatic Pergola, konforlu dis mekan yasamini deneyimlemeniz icin en yenilikci yoldur. Hem kisisel olarak evinizde hem de musterileriniz icin ek islevsel alan olarak isletmenizde kullanabileceginiz son derece profesyonel ve kaliteli bir sistem olarak hizmetinize sunulur.

Bioklimatik Pergola sistemleri ev, restoran, otel ve kafe gibi tum mekanlarin gorunumunu aydinlatirken,  her turlu dis mekandaki yasam alanina uyum saglayacak sekilde tasarlanmistir. Bunun yani sira Bioklimatik Pergolalar, yilin her gunu, 7/24 kullanilmasina imkan tanir. Sizi her turlu olumsuz hava kosulundan korurken, dis mekandaki yasam alanlarinizi en iyi sekilde degerlendirmenizi saglar.

Bioklimatik Pergola fiyatlari son derece uygun olan, hava kosullari ne olursa olsun disarida konforlu bir yasam alani olusturmanizi saglayan oldukca islevsel urunler arasinda yer alir. Bu konforu saglamasinin sirri, ayarlanabilir otomatik egimli ve geri cekilebilir ozellikteki panjurlardadir. Pergola hafif acik bir pozisyonda iken dogrudan gunes isigini bloke eder ve kapatildiginda hos bir hafif esinti yaratir.

Yagmur, kar ve gunese karsi tam koruma saglayan Bioklimatik Pergolaniza, ruh halinize veya isletmenizin tarzina gore sectiginiz renk ve parlaklik ayarindaki led isiklar yerlestirebilirsiniz.


1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Pergola

bottom of page