top of page
  • hausfargenpergola

Pergola Tente


Elektrikli veranda tenteleri, herhangi bir boyuttaki kanopiyi zahmetsizce acarak, verandanizin keyfini daha da fazla cikarmaniza yardimci olarak, rahatlik ile daha fazla luks katar.

Elektrikli calisma, kisa sureler icin bile olsa, tentemizin keyfini daha duzenli ve zahmetsizce cikarmayi kolaylastirir.

Alaniniz ne olursa olsun, ister buyuk ister kucuk olsun, elektrikli veranda tentelerimiz, en az eforla maksimum keyif sunarken, is yukunu de ortadan kaldirir; sanziman mars kollarini gevsetmek yerine verandanizin keyfini cikarmaniza izin veriyor.

Hepimiz yaz gunlerini sabirsizlikla bekliyoruz, bahcenin tadini cikarirken dinlenerek vakit geciriyoruz. Elegant'in elektrikli veranda tenteleri ile verandaniz hizla daha tanimlanmis ve uyumlu, korunan bir alan haline gelir. Yaz sicagindan veya rahatsiz edici parlamalardan arinmis, bir dugmeye basilarak aninda kapatilir. Bu kadar hizli, kolay elektrik kullanimiyla, manuel olarak zahmet etmemis olabileceginiz kisa kahveler icin bile verandanizin keyfini daha sik ve daha sik cikarirken bulacaksiniz.

Elektrikli Veranda Tenteleri

Nasil calisirlar


Tente kumas borusunun icine, duzgun bir sekilde gizlenmis, herhangi bir ek alan gerektirmeyen veya tentenize herhangi bir boyut eklemeyen bir elektrikli borulu motor monte edilmistir. Elektrikli calisma oldukca sessizdir, cogu veranda tentesini uzatmak sadece otuz veya kirk saniye surer ve istenirse tente kismen durdurulabilir.

Elektrikli suruculer, daha buyuk veya daha kucuk veranda tenteleri icin gerekli olan uygun bir boyut ve tork icin farkli boyutlarda uretilmistir. Acma/kapama sirasinda yalnizca 3 amperlik bir elektrik kaynagi alarak, kontrol daha sonra bir duvar anahtarina sabit baglanabilir veya bir ahize kullanilarak radyo kontrollu olabilir.

Guvenilirler mi?

Becker ve Somfy motorlari kullaniyoruz. Fransa'nin Cluses kentinde bulunan Somfy, boru seklindeki elektrik motorunu icat etti ve bugune kadar pazar lideri olmaya devam ediyor. Kokleri, Arve Vadisi'ndeki ustalarin Cenevre'deki komsu Ä°svicreli saatciler icin hassas parcalar yaptiklari 1750'ye kadar uzaniyor. 1969'da yerel bir tente ureticisi, tentelerini elektrikle calistirmak istediginde, Somfy'nin kuruculari, dunya capinda genis bir pazarin kurulmayi bekleyen ilk hassas elektrikli tahriki olan LS'yi tasarlayarak yanit verdi.

Sektorun onculeri olarak, yillarca suren gelismeden sonra, urunleri bugun asiri derecede guvenilir oldugunu kanitliyor. Ekonomik elektrikli tenteler icinde ikame ithalat disinda bir dunya. Elegant'ta Somfy elektrikli surucuyu neredeyse hatasiz guvenilir bulduk.

Elektrikli veranda Pergola tenteleri, yalnizca manuel sarma zahmetini ortadan kaldirmakla kalmaz, ayni zamanda duzenli, tutarli bir sekilde acilip kapanmalarini da kontrol eder. Her seferinde santimetreye kadar optimum projeksiyonlarina dogru uzanan, ardindan yumusak kontrollu bir hizda geri cekilerek her kullanimda yumusak bir kapanisa kadar bu mukemmel yonetilen islem, bir veranda tente cercevesine, mekanizmasina ve kumas rulosuna ozen gosterir.

Baska avantajlari var mi

Elektrikli veranda tentelerinin cok daha az acik birakildigini gorduk; gereksiz asinmaya, zorlanmaya veya gozetimsiz hava hasarina daha az maruz kalir. Bir dugmeye basmak, uzun krank kollari kullanmaktan daha hizli ve daha kolaydir, bu nedenle elektrikli unitelerin acilmasi daha kolay oldugu gibi, her seferinde ayni derecede kolay kapatilir.

Son olarak, elektrikli veranda tenteleri, beraberinde hava sensorlerine sahip olabilir; Bir golgeligi ruzgardan otomatik olarak kapatabilen veya ic mekan mobilyalarini guclu gunesten otomatik olarak kapatan elektrikli cihazlar. Ruzgar ve hareket sensorleri, elektrik sistemlerinin daha uzun sure dayanabilmesinin bir baska nedenidir; onemli bir ruzgar yelken alani olusturan bu buyuk veranda kanopileridir.


0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Pergola

Pergola Tente

bottom of page