top of page
  • hausfargenpergola

Pergola Tente


Pergola Tente


Biz konutlara yonelik geri cekilebilir veranda ve guverte Pergola ortulerinin uluslararasi bir ureticisi, distributoru ve montajcisiyiz. Geri cekilebilir tenteler, sadece sert unsurlar sizi koruyamaz ayni zamanda bir baska donuk acik alan taze bir estetik enjekte seceneklerin sayisiz sunuyoruz.

Acilir kapanir Pergola Kanopi Sistemleri ve Veranda ortuleri

Daha fazla bilgi almak icin yukaridaki modellerden herhangi birine tiklayabilir veya acilir kapanir veranda ve acilir kapanir Pergola kapak sistemlerimiz hakkinda daha fazla bilgi almak icin asagi kaydirabilirsiniz.


Pergola Nedir?


Pergolalar, genellikle bahcelerde, genis teraslarda veya teraslarda ve hatta park alanlarinda bulunan buyuk, acik dis mekan yapilaridir. Bu dis mekan yasam yapilari, bagimsiz veya bir binaya bagli olabilir ve disaridaki bir alani desteklemek ve korumak icin kolonlar, kirisler ve kirisler gibi elemanlara sahip olabilir. Pergolalar golgeleme yapmak, bir dis mekan yasam alani yaratmak, etkileyici bir estetik cekicilik ile herhangi bir dis mekan yapisini gelistirmek ve hatta bir ic odaya bir uzanti olusturmak icin kullanilir.


Guverte, Veranda ve Sundurma Pergola ortuleri Nelerdir?


Bir veranda kaplamasi, hem pratik islevsellik hem de sik dekoratif iyilestirmeler sunmak icin ozel olarak tasarlanabilir. Esasen, bizim veranda tonlari bagli bir sert su gecirmez asili disaridadir evin, bir deste bagli ya da tente mustakil model ve boyutuna bagli olarak asiri 175 mil ruzgarlari dayanacak sekilde tasarlanmis olabilir mesajlarin tarafindan demirlemis cerceve, siddetli yagmurlara, hatta doluya bile dayanabilir. Bir firtina karaya cikarsa, veranda tentenize guvenebileceginiz anlamina gelir. cok yonlu, dayanikli urunlerin onemini anladigimizdan, secilecek cok cesitli stiller, renkler ve secilecek kumaslar sunuyoruz.Bir veranda Pergola, alani yalnizca sert hava kosullarindan korumakla kalmayacak, ayni zamanda dis mekani bir butun olarak guzellestirecek cesitli islevlere hizmet edebilir.


Normal Pergola ortusu ile Acilir cati Arasindaki Fark Nedir?


Normal veya geleneksel bir Pergola genellikle ahsaptan yapilir ve gunesten, yagmurdan veya kardan korunmak icin herhangi bir kaplamaya sahip degildir. Geri cekilebilir bir cati veya bazilarinin geri cekilebilir bir tente ortusu, aluminyum veya ahsaptan yapilmis bir yapidir ve gunes/yagmur/kar gibi unsurlardan koruma saglayan geri cekilebilir veya doner bir panjur catisina sahiptir.


Pergola ortuleri Su Gecirmez mi?


Evet, Pergola ortulerimizin cogu su gecirmezdir suya dayanikli ve su iticiden farklidir, olumsuz hava kosullarindan bagimsiz olarak maksimum dis alan kullanimina izin verir.


Suya Dayanikli, Su İtici ve Su Gecirmez Arasindaki Fark Nedir?


Suya dayanikli, en dusuk su koruma seviyesini sunar . Geri cekilebilir bir tente kumasi suya direniyorsa, bunun nedeni genellikle kumasin sizinle cok hafif bir dus arasinda bir bariyer gorevi gormesidir. Suyun malzemeden sizmasi biraz zaman aldigindan, siki dokunmus kumaslar cok kucuk bir su gecirmezlik derecesi sunacaktir. Su penetrasyonuna karsi gecirimsiz degildir, ancak yagisa cok sinirli bir maruz kalmaya dayanabilir. Bununla birlikte, bir kaplama veya emprenye ilavesiyle, geri cekilebilir bir tente kumasi su itici yapabilirsiniz.

Su itici suya dayanikliliktan bir adim otededir ve orta duzeyde su korumasi sunar . Bu, suyun malzemeye kolayca nufuz edemeyecegi anlamina gelir teknik terim, hidrofobik olmasidir. Bunun yerine disarida boncuklar. Bununla birlikte, basinc uyguladiginiz anda gokyuzunun aniden acilip tum siddetli yagmuru salmasi gibi, yagmur suyu kaplamadan, kumastan ve verandaniza veya guvertenize sizmaya baslar.

Su gecirmez bir malzeme veya urun, su girisine tamamen karsi dayanikli olan ve siddetli yagmur dahil en yuksek duzeyde su korumasi sunan bir malzemedir. urun veya malzemenin icine veya disina veya kenarlarindan su giremez. Su gecirmez bir malzeme veya urun, suya karsi surekli koruma saglayabilir.

Geri cekilebilir Tenteler suya dayanikli kumas sunmuyor. Katlanir yan kollu tentelerimizde yalnizca su gecirmez kumaslar ve tum acilir cati Tente Pergolalarimizda su gecirmez kumaslar sunuyoruz.


Guverte cati ve Pergola ortuleri Ne Kadar Maliyetlidir?

Normal veya geleneksel bir Pergola gunesten, yagmurdan veya kardan korumak icin herhangi bir ortuye sahip olmadigi icin, onu acilir kapanir bir cati Pergolasiyla karsilastirmak zordur.

İster isinizi, ister konutunuzu, ticari mulkunuzu veya kurumsal binanizi suslemek isteyin, tum geri cekilebilir veranda ortusu ihtiyaclariniz icin onde gelen kaynaktir. Sadece guvenilir veranda golgeligi ile birlikte gelen artan dis mekan erisilebilirligini sunmakla kalmiyoruz, ayni zamanda mulkunuze benzersiz ve sik yukseltmeler de sunuyoruz.


Son Yazılar

Hepsini Gör

Pergola

bottom of page